Buka ménu utama

Randusanga Kulon nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Brebes, Brebes, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]

Désa  Randusanga Kulon
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBrebes
KacamatanBrebes



Gnome-home.svg
  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)