Buka ménu utama

Randusanga Wétan nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Brebes, Brebes, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]

Désa  Randusanga Wétan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBrebes
KacamatanBrebes



Gnome-home.svg
  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)