Rangdu, Pusakanagara, Subang

désa di Subang, Jawa Barat

Rangdu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pusakanagara, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Rangdu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanPusakanagara