Rangkasbitung, Lebak

kacamatan di kabupaten Lebak, Indonésia

Rangkasbitung nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lebak, Propinsi Banten, Indonésia.

Rangkasbitung
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténLebak
Lega65,75 Kilométer pasagi
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri36.02.14
Désa/kalurahan-

Citakan:Rangkasbitung, Lebak