Ranto Peureulak, Acéh Wétan

Ranto Peureulak nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Acéh Wétan, Propinsi Acéh , Indonésia.

Ranto Peureulak
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAcéh Wétan
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.03.10
Désa/kalurahan-


Citakan:Ranto Peureulak, Acéh Wétan