Buka ménu utama


Ras Tanura (Ra's Tannūrah, رأس تنورة) nyaéta hiji kota di Propinsi Asy-Syarqiyah di Arab Saudi. Wewengkonna aya di hiji semenanjung nu ngarah ka Teluk Pérsia. Ras Tanura dihubungkeun jeung Jalan Raya Zhahran-Jubail nu ngahubungkeunana ka kota-kota nu jauh kawas Jubail jeung Dammam.

Ras Tanura
(رأس تنورة)
Nagara Flag of Saudi Arabia.svg Arab Saudi
Propinsi Asy-Syarqiyah
Populasi (2009)
 - Kota 73.933
  Kota Ras Tanura
Kapal tanker di palabuan

Tingali ogéÉdit