Buka ménu utama

Rawamerta, Karawang

kacamatan di kabupatèn Karawang, Indonèsia


Rawamerta nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Rawamerta

Peta lokasi Kacamatan Rawamerta
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Karawang
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit