Buka ménu utama

Renah Pembarap nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Merangin, Propinsi Jambi , Indonésia.

Kacamatan Renah Pembarap

Peta lokasi Kacamatan Renah Pembarap
Propinsi Jambi
Kabupatén Merangin
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Merangin Citakan:Renah Pembarap, Merangin


Nuvola filesystems folder home.png