Buka ménu utama

Rot Teungoh nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Meukek, Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Rot Teungoh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Selatan
KacamatanMeukek

Citakan:Meukek, Aceh Selatan


Gnome-home.svg