Buka ménu utama

Ruguk nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Ketapang, Kabupatén Lampung Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ruguk
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kidul
KacamatanKetapang

Citakan:Ketapang, Lampung Kidul


Gnome-home.svg