Buka ménu utama

Rukun Jaya, Natal, Mandailing Natal

Rukun Jaya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Natal, Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Rukun Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMandailing Natal
KacamatanNatal

Citakan:Natal, Mandailing Natal


Gnome-home.svg