Buka ménu utama

Rulung Raya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Natar, Kabupatén Lampung Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Rulung Raya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kidul
KacamatanNatar

Citakan:Natar, Lampung Kidul


Gnome-home.svg