Buka ménu utama

Rumah Keben, Namorambe, Deli Serdang

Rumah Keben nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Namorambe, Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Rumah Keben
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
KacamatanNamorambe

Citakan:Namorambe, Deli Serdang


Gnome-home.svg