Buka ménu utama

Rumamis nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Barusjahe, Kabupatén Karo, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Rumamis
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténKaro
KacamatanBarusjahe

Citakan:Barusjahe, Karo


Gnome-home.svg