Buka ménu utama

Rumpin, Rumpin, Bogor

désa di Bogor, Jawa Barat

Rumpin nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Rumpin, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan  Rumpin
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanRumpin




Gnome-home.svg