Buka ménu utama

Runding, Panyabungan Barat, Mandailing Natal

Runding nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Panyabungan Barat, Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Runding
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMandailing Natal
KacamatanPanyabungan Barat

Citakan:Panyabungan Barat, Mandailing Natal


Gnome-home.svg