Buka ménu utama

SMAN 104 Jakarta nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kota Jakarta Timur. Alamat lengkepna di Jl. H. Taiman Barat Kel.Gedong,Jakarta Timur, Kalurahan/Désa Gedong Kacamatan Pasar Rebo, Jakarta Timur, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20103291.


Alephbet Edu.png