Kota Jakarta Timur

kota di propinsi Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonésia

Jakarta Timur nyaéta hiji kota di beulah wétan Daérah Khusus Ibukota Jakarta. Di beulah kaléreun Jakarta Timur wawatesan jeung Jakarta Utara, di beulah wétan jeung Bekasi, di beulah kidul jeung Dépok sarta di beulah kulonna jeung Jakarta Selatan jeung Jakarta Pusat. Lega wilayahna 187,73 km².

Jakarta Timur
Lambang Kota Jakarta Timur.png

Lambang Jakarta Timur
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Gambar:Locator Kota Jakarta Timur.png

Peta lokasi Jakarta Timur
Motto
Propinsi DKI Jakarta
Ibukota {{{ibukota}}}
Lega Wilayah 187.73 km²
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
-
- jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
10

Dasar hukum
Tanggal
Walikota Koesnan Halim
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 021
DAU Rp. -

Ramatloka: http://timur.jakarta.go.id/

Kacamatan di Jakarta TimurÉdit

WisataÉdit

Tumbu luarÉdit


 
DKI Jakarta
Kota

Jakarta Utara: Cilincing | Koja | Kelapa Gading | Tanjung Priok | Pademangan | Penjaringan
Jakarta Barat: Taman Sari | Tambora | Grogol | Palmérah | Kebon Jeruk | Kembangan | Cengkaréng | Kalideres
Jakarta Pusat: Gambir | Tanah Abang | Ménténg | Senén | Cempaka Putih | Johar Baru | Kemayoran | Sawah Besar
Jakarta Timur: Matraman | Pulo Gadung | Jatinegara | Durén Sawit | Kramat Jati | Makassar | Pasar Rebo | Ciracas | Cipayung | Cakung
Jakarta Selatan: Kebayoran Baru | Kebayoran Lama | Pesanggrahan | Cilandak | Pasar Minggu | Jagakarsa | Mampang Prapatan | Pancoran | Tebet | Setiabudi

Kabupatén

Kepulauan Seribu: Kepulauan Seribu Selatan | Kepulauan Seribu Utara

Tempo ogé: Daptar kabupatén jeung kota di Indonésia