Buka ménu utama

SMAN 105 Jakarta nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kota Jakarta Timur. Alamat lengkepna di Jln. Usman Kelapa Dua Wetan, Kalurahan/Désa Kelapa Dua Wetan Kacamatan Ciracas, Jakarta Timur, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20103290.


Alephbet Edu.png