Buka ménu utama

SMAN 107 Jakarta nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kota Jakarta Timur. Alamat lengkepna di Jl. Rawa Badung Timur Cakung, Kalurahan/Désa Jatinegara Kacamatan Cakung, Jakarta Timur, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20103288.


Alephbet Edu.png