Buka ménu utama

SMAN 12 Jakarta nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kota Jakarta Timur. Alamat lengkepna di Jl. Pertanian Klender, Kalurahan/Désa Klender Kacamatan Duren Sawit, Jakarta Timur, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20103285.


Alephbet Edu.png