Buka ménu utama

SMKS PGRI 2 Jakarta nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Barat. Alamat lengkepna di Jl. Kembangan Utara No.1, Kalurahan/Désa Kembangan Utara Kacamatan Kembangan, Jakarta Barat, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20101510.


Alephbet Edu.png