Kota Jakarta Barat

kota di propinsi Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonésia

Jakarta Barat nyaéta salah sahiji kota di béh kulon Daérah Khusus Ibukota Jakarta. Di kaléreun Jakarta Barat wawatesan jeung Jakarta Utara, di wétaneunnana jeung Jakarta Pusat, di kiduleunnana jeung Jakarta Selatan sarta di kuloneunnana jeung Tangerang.

Jakarta Barat
80px

Lambang Jakarta Barat
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Gambar:Locator Kota Jakarta Barat.png

Peta lokasi Jakarta Barat
Motto
Propinsi DKI Jakarta
Ibukota {{{ibukota}}}
Lega Wilayah - km²
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
-
- jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
8

Dasar hukum
Tanggal
Walikota Fadjar Panjaitan
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 021
DAU Rp. -

Ramatloka: http://barat.jakarta.go.id/

Kacamatan di Jakarta BaratÉdit

Tempo ogéÉdit


 
DKI Jakarta
Kota

Jakarta Utara: Cilincing | Koja | Kelapa Gading | Tanjung Priok | Pademangan | Penjaringan
Jakarta Barat: Taman Sari | Tambora | Grogol | Palmérah | Kebon Jeruk | Kembangan | Cengkaréng | Kalideres
Jakarta Pusat: Gambir | Tanah Abang | Ménténg | Senén | Cempaka Putih | Johar Baru | Kemayoran | Sawah Besar
Jakarta Timur: Matraman | Pulo Gadung | Jatinegara | Durén Sawit | Kramat Jati | Makassar | Pasar Rebo | Ciracas | Cipayung | Cakung
Jakarta Selatan: Kebayoran Baru | Kebayoran Lama | Pesanggrahan | Cilandak | Pasar Minggu | Jagakarsa | Mampang Prapatan | Pancoran | Tebet | Setiabudi

Kabupatén

Kepulauan Seribu: Kepulauan Seribu Selatan | Kepulauan Seribu Utara

Tempo ogé: Daptar kabupatén jeung kota di Indonésia