Buka ménu utama

SMKS Remaja Pluit nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Utara. Alamat lengkepna di Jl.Pluit Selatan I No. 1 Pluit, Kalurahan/Désa Pluit Kacamatan Penjaringan, Jakarta Utara, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20107455.


Alephbet Edu.png