Buka ménu utama

Kota Jakarta Utara

kota di propinsi Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonésia

Jakarta Utara nyaéta salah sahiji kota di Jakarta beulah kalér. Di beulah kaléreun Jakarta Utara wawatesan jeung Laut Jawa, di beulah wétan jeung Bekasi, di beulah kidul jeung Jakarta Barat, Jakarta Pusat sarta Jakarta Timur. Di beulah kuloneunnana Jakarta Utara wawatesan jeung Tangerang.

Jakarta Utara
Lambang Kota Administrasi Jakarta Utara.png

Lambang Jakarta Utara
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Jakarta utara.png

Peta lokasi Jakarta Utara
Motto
Propinsi DKI Jakarta
Ibukota {{{ibukota}}}
Lega Wilayah 137 km²
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
1.181.096 (2006)
- jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
6

Dasar hukum
Tanggal
Walikota Effendi Anas
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 021
DAU Rp. -

Ramatloka: http://utara.jakarta.go.id/

Di Jakarta Utara aya Palabuan Tanjung Priok, Palabuan Sunda Kelapa jeung Balaikota lawas kota Batavia nu kiwari disebut Musieum Kota Jakarta.

Lega wilayah Jakarta Utara aya 137 km pasagi, nu dicicingan ku jumlah pangeusi 1.181.096 jiwa (lalaki 604.778, awéwé 576.218), per 08/2006

Daptar Kacamatan di Jakarta UtaraÉdit

Tempo ogeÉdit

Tumbu luarÉdit