Salapian nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Salapian

Peta lokasi Kacamatan Salapian
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Langkat
Camat -
Lega 511,1 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Langkat Citakan:Salapian, Langkat


Nuvola filesystems folder home.png