Buka ménu utama

Salasa (Basa Indonésia Selasa) nyaéta poé katilu dina saminggu. Salasa ti basa Arab nu hartina tilu.

Ngaran séjén keur Salasa nyaéta Anggara, ti basa Sangsakerta nu hartina planét Mars.

Tempo ogéÉdit