Poto nalika samagaha taun 1999

Samagaha atawa Gerhana Panonpoé téh kajadian katutupna cahya Panonpoé ka Marcapada alatan kahalangan Bulan.

Tumbu kaluarÉdit

Baca ogé pedaran Wikikamus ngeunaan kecap

UmumÉdit

Kasalametan panonÉdit