Buka ménu utama


Sarimi Soto Koya Gurih

Sarimih atawa Sarimi nyaéta mérek emih instan anu kasohor di Indonésia, diproduksi ku PT. Indofood CBP Sukses Makmur Tbk, gelarna ti taun 1982.[1] Dina taun 2007, Sarimi Soto Koya diproduksi, kalayan loba rasana kayaning Jeruk Nipis jeung Pedasss. Dua taun satuluyna, Sarimi Soto Koya aya nu rasa Gurih.[1]

Jinis rasaÉdit

  • Sarimi Soto Koya Gurih [1]
  • Sarimi Soto Koya Jeruk Nipis [1]
  • Sarimi Soto Koya Pedasss [1]
  • Sarimi Rasa Ayam Bawang [1]
  • Sarimi Rasa Baso Sapi [1]
  • Sarimi Mi Goreng Rasa Ayam [1]
  • Sarimi Mi Goreng [1]
  • Sarimi Rasa Ayam [1]
  • Sarimi Rasa Soto Ayam [1]
  • Sarimi Besaar Rasa Ayam Bawang [1]
  • Sarimi Besaar Mi Goreng Spesial [1]
  • Sarimi Besaar Goreng Spesial EKSTRA PEDAS [1]
  • Sarimi Besaar Rasa Soto Mi [1]
  • Sarimi Isi 2 Mi Goreng Rasa Ayam Kecap [1]

Bahan-bahan Sarimi "Original" Mi GoréngÉdit

Mi Tipung gandum (62%), minyak palm kalayan kualitas anu alus jeung kandungan antioksidan 319, zat tepung tapioka, uyah, uyah mineral 501 jeung 500, serat sayurang 412 jeung gincu 101.[1]Bubuk Perasa Uyah, gula, penguat rasa 621, 631 jeung 627, bubuk bawang bodas jeung bawang beureum, ekstrak ragi, perasa, jeung agen anti beukah.[2]

catetanÉdit

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q Sarimi Mi Instan (Dicutat tanggal 3 Desember 2011)
  2. Informasi Nilai Gizi Mie Instan(Dicutat tanggal 3 Desember 2011)