Abad: abad ka-19 - abad ka-20 - abad ka-21
Dékade: 1950-an 1960-an 1970-an 1980-an 1990-an 2000-an 2010-an
Taun: 1979 1980 1981 - 1982 - 1983 1984 1985

Taun ka-1982 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit