Sayang, Cianjur, Cianjur

Sayang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cianjur, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Sayang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanCianjur




Gnome-home.svg