Buka ménu utama

Sebarus, Balik Bukit, Lampung Kulon

Sebarus nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Balik Bukit, Kabupatén Lampung Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sebarus
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kulon
KacamatanBalik Bukit

Citakan:Balik Bukit, Lampung Kulon


Gnome-home.svg