Buka ménu utama

Secanggang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Secanggang

Peta lokasi Kacamatan Secanggang
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Langkat
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Langkat Citakan:Secanggang, Langkat


Nuvola filesystems folder home.png