Buka ménu utama

Sedaraja nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cingambul, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Sedaraja
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanCingambul
Pamaréntahan
 • Nami Kuwupa uhan




Gnome-home.svg