Buka ménu utama

Sedayu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Semaka, Kabupatén Tanggamus, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sedayu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTanggamus
KacamatanSemaka

Citakan:Semaka, Tanggamus


Gnome-home.svg