Buka ménu utama

Sei Balai nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Batu Bara, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Sei Balai

Peta lokasi Kacamatan Sei Balai
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Batu Bara
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Batu Bara Citakan:Sei Balai, Batu Bara


Nuvola filesystems folder home.png