Buka ménu utama

Sei Bejangkar, Sei Balai, Batu Bara

Sei Bejangkar nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sei Balai, Kabupatén Batu Bara, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sei Bejangkar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténBatu Bara
KacamatanSei Balai

Citakan:Sei Balai, Batu Bara


Gnome-home.svg