Sei Kepayang Timur, Asahan

Sei Kepayang Timur nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Sei Kepayang Timur

Peta lokasi Kacamatan Sei Kepayang Timur
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Asahan
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Sei Kepayang Timur, Asahan


Nuvola filesystems folder home.png