Buka ménu utama

Sei Lepan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Sei Lepan

Peta lokasi Kacamatan Sei Lepan
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Langkat
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Langkat Citakan:Sei Lepan, Langkat


Nuvola filesystems folder home.png