Buka ménu utama

Sei Lunang, Sei Kepayang Timur, Asahan

Sei Lunang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sei Kepayang Timur, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sei Lunang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanSei Kepayang Timur

Citakan:Sei Kepayang Timur, Asahan


Gnome-home.svg