Buka ménu utama

Sei Pasir, Sei Kepayang Timur, Asahan

Sei Pasir nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sei Kepayang Timur, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sei Pasir
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanSei Kepayang Timur

Citakan:Sei Kepayang Timur, Asahan


Gnome-home.svg