Buka ménu utama

Sei Priok, Tebing Tinggi, Serdang Bedagai

Sei Priok nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tebing Tinggi, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sei Priok
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
KacamatanTebing Tinggi

Citakan:Tebing Tinggi, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg