Buka ménu utama

Sei Suka Deras, Sei Suka, Batu Bara

Sei Suka Deras nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sei Suka, Kabupatén Batu Bara, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sei Suka Deras
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténBatu Bara
KacamatanSei Suka

Citakan:Sei Suka, Batu Bara


Gnome-home.svg