Sei Suka Deras, Sei Suka, Batu Bara

Sei Suka Deras nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sei Suka, Kabupatén Batu Bara, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sei Suka Deras
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténBatu Bara
KacamatanSei Suka

Citakan:Sei Suka, Batu Bara


Gnome-home.svg