Buka ménu utama

Sei Tempurung, Sei Kepayang Timur, Asahan

Sei Tempurung nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sei Kepayang Timur, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sei Tempurung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanSei Kepayang Timur

Citakan:Sei Kepayang Timur, Asahan


Gnome-home.svg