Buka ménu utama

Sei Tualang Raso nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Tanjung Balai, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Sei Tualang Raso

Peta lokasi Kacamatan Sei Tualang Raso
Propinsi Sumatra Kalér
Kota Tanjung Balai
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kota Tanjung Balai Citakan:Sei Tualang Raso, Tanjung Balai


Nuvola filesystems folder home.png