Buka ménu utama

Sejahtera, Babul Makmur, Aceh Tenggara

Sejahtera nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Babul Makmur, Kabupatén Aceh Tenggara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Sejahtera
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tenggara
KacamatanBabul Makmur

Citakan:Babul Makmur, Aceh Tenggara


Gnome-home.svg