Buka ménu utama

Sejahtera nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Siantar, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sejahtera
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanSiantar

Citakan:Siantar, Simalungun


Gnome-home.svg