Buka ménu utama

Sekarwangi, Cibadak, Sukabumi

désa di Sukabumi, Jawa Barat

Sekarwangi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibadak, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Sekarwangi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanCibadak




Gnome-home.svg