Buka ménu utama

Sekerak nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Aceh Tamiang, Propinsi Acéh , Indonésia.

Kacamatan Sekerak

Peta lokasi Kacamatan Sekerak
Propinsi Acéh
Kabupatén Aceh Tamiang
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Aceh Tamiang Citakan:Sekerak, Aceh Tamiang


Nuvola filesystems folder home.png