Sekernan, Muaro Jambi

Sekernan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Muaro Jambi, Propinsi Jambi , Indonésia.

Kacamatan Sekernan

Peta lokasi Kacamatan Sekernan
Propinsi Jambi
Kabupatén Muaro Jambi
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Muaro Jambi Citakan:Sekernan, Muaro Jambi


Nuvola filesystems folder home.png